Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Terina z foie gras s pomerančovou redukcí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 667 kJ /
398 kcal
Bílkoviny42,40 g
– z toho živočišné bílkoviny41,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky7,00 g
– nasycené2,16 g
– nenasycené3,02 g
–– mononenasycené1,98 g
–– polynenasycené1,04 g
––– omega 30,08 g
Vláknina1,32 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 169 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy26,80 g
– cukry21,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g tučných kachních jater nebo husích jater Játra kachní 200 g
4 cl 4 cl portského vína Víno portské 40 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
čerstvý tymián Tymián čerstvý
2 plátky 2 plátky slaniny Špek
1 1 polévková lžíce medu Med nepasterovaný
2 dcl 2 dcl pomerančové šťávy Šťáva z pomeranče 200 ml
kůra z 1/2 kůra z 1/2 pomeranče (jen oranžovou) Pomeranč čerstvý
1 1 polévková lžíce pomerančové dužiny (bez slupky) Pomeranč čerstvý
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.