Nutriční hodnoty (Terina z foie gras s pomerančovou redukcí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 667 kJ / 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 7,00 g |
– nasycené | 2,16 g |
– nenasycené | 3,02 g |
–– mononenasycené | 1,98 g |
–– polynenasycené | 1,04 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 1,32 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 169 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 26,80 g |
– cukry | 21,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g tučných kachních jater nebo husích jater | Játra kachní | 200 g |
4 cl 4 cl portského vína | Víno portské | 40 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
2 plátky 2 plátky slaniny | Špek | |
1 1 polévková lžíce medu | Med nepasterovaný | |
2 dcl 2 dcl pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 200 ml |
kůra z 1/2 kůra z 1/2 pomeranče (jen oranžovou) | Pomeranč čerstvý | |
1 1 polévková lžíce pomerančové dužiny (bez slupky) | Pomeranč čerstvý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |