Nutriční hodnoty (Bramborovo-brynzové plněné knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 261 kJ / 2 453 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,00 g |
Tuky | 126,13 g |
– nasycené | 62,90 g |
– nenasycené | 57,58 g |
–– mononenasycené | 48,22 g |
–– polynenasycené | 9,37 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 16,30 g |
Cholesterol | 393 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 7,13 g |
Sacharidy | 250,18 g |
– cukry | 11,08 g |
––– laktóza | 2,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g uvařených studených brambor | Brambor zimní | 400 g |
125 g 125 g brynzy | Brynza | 125 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
250 g 250 g hrubé mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
lžička lžička změklého másla | Máslo kravské | |
sušený libeček | Libeček sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g anglické slaniny na jemno nakrájené | Anglická slanina | 100 g |