Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzené kuřecí čtvrtky na žampionech,v papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 511 kJ /
1 795 kcal
Bílkoviny109,78 g
– z toho živočišné bílkoviny94,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,40 g
Tuky132,38 g
– nasycené36,90 g
– nenasycené87,87 g
–– mononenasycené66,37 g
–– polynenasycené21,51 g
––– omega 32,58 g
Vláknina26,90 g
Cholesterol 273 mg
Sodík 552 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy30,04 g
– cukry10,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
580 g 580 g vakuově balené uzené kuřecí čtvrtky Stehno kuřecí s kůží uzené 580 g
450 g 450 g žampionů Žampion čerstvý 450 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 lahůdkové cibule Cibulka jarní nať čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1/4 lžičky 1/4 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 1.25 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
150 ml 150 ml vývaru nebo vody Vývar hovězí 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.