Nutriční hodnoty (Uzené kuřecí čtvrtky na žampionech,v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 7 511 kJ / 1 795 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 94,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,40 g |
Tuky | 132,38 g |
– nasycené | 36,90 g |
– nenasycené | 87,87 g |
–– mononenasycené | 66,37 g |
–– polynenasycené | 21,51 g |
––– omega 3 | 2,58 g |
Vláknina | 26,90 g |
Cholesterol | 273 mg |
Sodík | 552 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 30,04 g |
– cukry | 10,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
580 g 580 g vakuově balené uzené kuřecí čtvrtky | Stehno kuřecí s kůží uzené | 580 g |
450 g 450 g žampionů | Žampion čerstvý | 450 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 lahůdkové cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1/4 lžičky 1/4 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 1.25 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
150 ml 150 ml vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 150 ml |