Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 490 kJ /
2 268 kcal
Bílkoviny43,40 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,90 g
Tuky180,54 g
– nasycené29,94 g
– nenasycené135,98 g
–– mononenasycené42,45 g
–– polynenasycené93,53 g
––– omega 32,15 g
Vláknina34,05 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 3,43 g
Sůl8,40 g
Sacharidy104,00 g
– cukry24,60 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
špetka špetka soli Sůl mořská
400 g 400 g celeru Celer bulva čerstvá 400 g
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
100 g 100 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 100 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 svazek 1 svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 120 g
2 dcl 2 dcl majonézy Majonéza 200 g
1 PL 1 PL citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.