Nutriční hodnoty (Celerový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 490 kJ / 2 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,90 g |
Tuky | 180,54 g |
– nasycené | 29,94 g |
– nenasycené | 135,98 g |
–– mononenasycené | 42,45 g |
–– polynenasycené | 93,53 g |
––– omega 3 | 2,15 g |
Vláknina | 34,05 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 104,00 g |
– cukry | 24,60 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
400 g 400 g celeru | Celer bulva čerstvá | 400 g |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
100 g 100 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 100 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
2 dcl 2 dcl majonézy | Majonéza | 200 g |
1 PL 1 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |