Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na česnekovém boku a lahůdkové cibulce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 027 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 16,10 g |
– nasycené | 5,11 g |
– nenasycené | 7,08 g |
–– mononenasycené | 5,15 g |
–– polynenasycené | 1,93 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 227 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 29,26 g |
– cukry | 1,41 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 300 g |
150 150 g tenkých plátků česnekového boku | Vepřový bok uzený | |
1 1 tenký plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
1 1 lahůdková cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
1 1 prolisovaný stroužek česneku (můžeme vynechat) | Česnek čerstvý | 70 g |
50 ml 50 ml studené vody | Voda | 50 ml |
1/4 lžičky 1/4 lžičky Solamylu | Bramborový škrob | 1.25 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |