Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na česnekovém boku a lahůdkové cibulce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 027 kJ /
485 kcal
Bílkoviny54,61 g
– z toho živočišné bílkoviny50,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,20 g
Tuky16,10 g
– nasycené5,11 g
– nenasycené7,08 g
–– mononenasycené5,15 g
–– polynenasycené1,93 g
––– omega 30,00 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 227 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy29,26 g
– cukry1,41 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecích jater Játra kuřecí 300 g
150 150 g tenkých plátků česnekového boku Vepřový bok uzený
1 1 tenký plátek másla Máslo kravské 1 g
1 1 lahůdková cibule Cibulka jarní nať čerstvá
1 1 prolisovaný stroužek česneku (můžeme vynechat) Česnek čerstvý 70 g
50 ml 50 ml studené vody Voda 50 ml
1/4 lžičky 1/4 lžičky Solamylu Bramborový škrob 1.25 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.