Nutriční hodnoty (Špikované srdce po burgundsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 207 kJ / 1 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,22 g |
Tuky | 135,37 g |
– nasycené | 65,87 g |
– nenasycené | 67,72 g |
–– mononenasycené | 57,11 g |
–– polynenasycené | 10,61 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 29,83 g |
– cukry | 17,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 2-3 vepřové srdce | Srdce vepřové | |
4 4 střední cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
Masox | Bujón hovězí | |
100-150 g 100-150 g uzené slaniny | Špek | 125 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1,5 dcl 1,5 dcl dobrého červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
asi 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
1 1 hřebíček | Hřebíček | |
špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
trochu trochu hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |