Nutriční hodnoty (Grenadír)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 12 589 kJ / 3 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 90,98 g |
Tuky | 7,67 g |
– nasycené | 2,06 g |
– nenasycené | 1,56 g |
–– mononenasycené | 0,78 g |
–– polynenasycené | 0,78 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 51,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 619,30 g |
– cukry | 29,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
500 g 500 g těstovin (flíčků) | Těstoviny pšeničné | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |