Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Grenadír)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie12 589 kJ /
3 009 kcal
Bílkoviny90,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny90,98 g
Tuky7,67 g
– nasycené2,06 g
– nenasycené1,56 g
–– mononenasycené0,78 g
–– polynenasycené0,78 g
––– omega 30,65 g
Vláknina51,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy619,30 g
– cukry29,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
500 g 500 g těstovin (flíčků) Těstoviny pšeničné 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.