Nutriční hodnoty (Bramborové placky se sýrem a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 984 kJ / 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,61 g |
Tuky | 31,63 g |
– nasycené | 12,95 g |
– nenasycené | 13,34 g |
–– mononenasycené | 10,72 g |
–– polynenasycené | 2,62 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 14,73 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,22 g |
Sacharidy | 107,00 g |
– cukry | 14,90 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
100 g 100 g sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
50-60 g 50-60 g pórku nakrájeného na jemno | Pórek čerstvý | 55 g |
1 1 malý bílý jogurt nebo cca 100 ml mléka | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo na smažení | Sádlo vepřové |