Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččin lehký moučník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 271 kJ /
1 738 kcal
Bílkoviny80,59 g
– z toho živočišné bílkoviny71,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,00 g
Tuky46,53 g
– nasycené16,24 g
– nenasycené20,00 g
–– mononenasycené15,30 g
–– polynenasycené4,71 g
––– omega 30,16 g
Vláknina6,76 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 754 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy245,83 g
– cukry205,81 g
––– laktóza38,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 lžíce 2 lžíce mouky hladké Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce mouky polohrubé Mouka pšeničná polohrubá 22 g
4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá
500 g 500 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 500 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru (podle chuti) Cukr bílý 62.5 g
1 sáček 1 sáček pudinku za studena (nebo 200 g smetany ke šlehání) Puding v prášku 48 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
čokoláda k dozdobení Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.