Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustičková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie995 kJ /
238 kcal
Bílkoviny5,78 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,98 g
Tuky11,27 g
– nasycené7,16 g
– nenasycené3,36 g
–– mononenasycené3,03 g
–– polynenasycené0,33 g
––– omega 30,11 g
Vláknina6,40 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy26,30 g
– cukry9,00 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kapustičky (očištěné a na 1/2 překrojené) Kapusta růžičková čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
pár stroužků stroužků česneku Česnek čerstvý
libeček Libeček čerstvý
mrkev Mrkev čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
zeleninový bujón nebo jen vodu Bujón zeleninový
strouhaný uzený sýr nebo Nivu Eidam 30% t. v s. uzený
100 ml 100 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
muškátový oříšek Muškátový oříšek
koriandr Koriandr semena
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
mrkev na ozdobu (nemusí být) Mrkev čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.