Nutriční hodnoty (Kuřecí přírodní plátek na růžovém pepři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 100 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 52,80 g |
– nasycené | 12,82 g |
– nenasycené | 39,38 g |
–– mononenasycené | 34,24 g |
–– polynenasycené | 5,14 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 3,89 g |
– cukry | 3,80 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
větší kuřecí prso | Kuře prso | |
steakové koření nebo grilovací koření | Koření Argentina | |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
asi 1/3 asi 1/3 pórku | Pórek čerstvý | |
lžička lžička másla | Máslo kravské | |
kuličky kuličky růžového pepře (podle chuti) | Pepř růžový | |
hladká mouka na poprášení masa | Mouka pšeničná hladká | |
100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská |