Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí přírodní plátek na růžovém pepři)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 100 kJ /
502 kcal
Bílkoviny2,80 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky52,80 g
– nasycené12,82 g
– nenasycené39,38 g
–– mononenasycené34,24 g
–– polynenasycené5,14 g
––– omega 30,14 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy3,89 g
– cukry3,80 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
větší kuřecí prso Kuře prso
steakové koření nebo grilovací koření Koření Argentina
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
asi 1/3 asi 1/3 pórku Pórek čerstvý
lžička lžička másla Máslo kravské
kuličky kuličky růžového pepře (podle chuti) Pepř růžový
hladká mouka na poprášení masa Mouka pšeničná hladká
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.