Nutriční hodnoty (Bramborový salát se zakysanou smetanou a jarní cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 159 kJ / 1 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,60 g |
Tuky | 57,88 g |
– nasycené | 20,55 g |
– nenasycené | 27,62 g |
–– mononenasycené | 17,80 g |
–– polynenasycené | 9,82 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 865 mg |
Sodík | 596 mg |
Sůl | 1,27 g |
Sacharidy | 124,30 g |
– cukry | 14,22 g |
––– laktóza | 7,22 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g brambor | Brambor zimní | 700 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany (200 g) | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
3-4 3-4 beraní rohy ve sladkokyselém nálevu | Paprika zelená čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý |