Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z řeřichy a ředkviček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 568 kJ /
375 kcal
Bílkoviny11,51 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,11 g
Tuky6,74 g
– nasycené3,88 g
– nenasycené2,25 g
–– mononenasycené1,74 g
–– polynenasycené0,51 g
––– omega 30,07 g
Vláknina23,08 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 572 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy58,60 g
– cukry21,15 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 vaničky 2 vaničky řeřichy (po 150 g) Řeřicha čerstvá
1 svazek 1 svazek ředkviček s natí Ředkvička čerstvá 110 g
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
50 g 50 g mrkve Mrkev čerstvá 50 g
50 g 50 g petržele Petržel kořenová čerstvá 50 g
50 g 50 g celeru Celer bulva čerstvá 50 g
50 g 50 g pórku Pórek čerstvý 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý
kurkuma mletá Kurkuma mletá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.