Nutriční hodnoty (Polévka z řeřichy a ředkviček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 568 kJ / 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,11 g |
Tuky | 6,74 g |
– nasycené | 3,88 g |
– nenasycené | 2,25 g |
–– mononenasycené | 1,74 g |
–– polynenasycené | 0,51 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 23,08 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 572 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 58,60 g |
– cukry | 21,15 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 vaničky 2 vaničky řeřichy (po 150 g) | Řeřicha čerstvá | |
1 svazek 1 svazek ředkviček s natí | Ředkvička čerstvá | 110 g |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
50 g 50 g mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
50 g 50 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 50 g |
50 g 50 g celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
50 g 50 g pórku | Pórek čerstvý | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
kurkuma mletá | Kurkuma mletá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |