Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí roláda s květákovým pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie143 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
větší plát filetu filetu z mořské ryby Treska filet
hrst hrst kaparů Kapary
hrst hrst sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sardelová pasta Sardelová pasta
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
koření na ryby Grilovací koření
uzená paprika Paprika uzená
květák na pyré Květák čerstvý
brambory na pyré Brambor zimní
trochu trochu smetany na zjemnění pyré Smetana kravská sladká 12%
bylinkové máslo Máslo bylinkové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.