Nutriční hodnoty (Omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 442 kJ / 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 23,58 g |
– nasycené | 6,06 g |
– nenasycené | 10,76 g |
–– mononenasycené | 8,64 g |
–– polynenasycené | 2,12 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 781 mg |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 5,04 g |
– cukry | 2,94 g |
––– laktóza | 2,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
5 plátků 5 plátků (koleček) pórku | Pórek čerstvý | |
cca 4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
olej | Olej řepkový |