Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omeleta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 442 kJ /
345 kcal
Bílkoviny28,08 g
– z toho živočišné bílkoviny28,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky23,58 g
– nasycené6,06 g
– nenasycené10,76 g
–– mononenasycené8,64 g
–– polynenasycené2,12 g
––– omega 30,09 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 781 mg
Sodík 322 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy5,04 g
– cukry2,94 g
––– laktóza2,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
špetka špetka soli Sůl mořská
5 plátků 5 plátků (koleček) pórku Pórek čerstvý
cca 4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.