Nutriční hodnoty (Veganská "vajíčková" pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 043 kJ / 1 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,20 g |
Tuky | 128,20 g |
– nasycené | 12,70 g |
– nenasycené | 111,20 g |
–– mononenasycené | 71,52 g |
–– polynenasycené | 39,68 g |
––– omega 3 | 8,18 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 367 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 16,20 g |
– cukry | 3,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 balení 2 balení tofu natural | Tofu natural | 360 g |
2 2 bílé části jarní cibulky nebo ¼ cibule | Cibulka jarní čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
8 lžic 8 lžic oleje | Olej řepkový | 88 ml |
voda | Voda | |
černá sůl | Sůl černá lávová | |
3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená |