Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tagliatele bolognese)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 341 kJ /
3 428 kcal
Bílkoviny217,24 g
– z toho živočišné bílkoviny172,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,28 g
Tuky140,72 g
– nasycené60,43 g
– nenasycené64,62 g
–– mononenasycené39,35 g
–– polynenasycené25,27 g
––– omega 30,62 g
Vláknina39,86 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 10,44 g
Sůl25,98 g
Sacharidy288,56 g
– cukry40,65 g
––– laktóza11,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
3 3 vajíčka Vejce slepičí 210 g
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
100 g 100 g pancetta Pancetta 100 g
150 g 150 g telecího mletého masa Telecí plec 150 g
150 g 150 g hovězího mletého masa Hovězí ořez 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 dcl 1 dcl červeného vína Víno červené suché 100 ml
2 dcl 2 dcl bujónu nebo vývaru Bujón hovězí 200 g
2 dcl 2 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce rajčatové omáčky Protlak rajčatový
50 g 50 g parmazánu Parmezán 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.