Nutriční hodnoty (Tagliatele bolognese)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 341 kJ / 3 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 217,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 172,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,28 g |
Tuky | 140,72 g |
– nasycené | 60,43 g |
– nenasycené | 64,62 g |
–– mononenasycené | 39,35 g |
–– polynenasycené | 25,27 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 39,86 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 10,44 g |
Sůl | 25,98 g |
Sacharidy | 288,56 g |
– cukry | 40,65 g |
––– laktóza | 11,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
100 g 100 g pancetta | Pancetta | 100 g |
150 g 150 g telecího mletého masa | Telecí plec | 150 g |
150 g 150 g hovězího mletého masa | Hovězí ořez | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 dcl 1 dcl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
2 dcl 2 dcl bujónu nebo vývaru | Bujón hovězí | 200 g |
2 dcl 2 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce rajčatové omáčky | Protlak rajčatový | |
50 g 50 g parmazánu | Parmezán | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |