Nutriční hodnoty (Jablečná roláda II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 311 kJ / 1 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
Tuky | 49,66 g |
– nasycené | 12,24 g |
– nenasycené | 22,94 g |
–– mononenasycené | 17,01 g |
–– polynenasycené | 5,93 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 29,28 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 633 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 307,38 g |
– cukry | 249,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6-8 6-8 středně velkých jablek | Jablko čerstvé | 1050 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |
6 lžic 6 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 66 g |
1 1 mascarpone | Mascarpone | |
1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
rozinky máčené | Rozinky | |
v rumu | Rum | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá |