Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná roláda II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 311 kJ /
1 987 kcal
Bílkoviny62,88 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,80 g
Tuky49,66 g
– nasycené12,24 g
– nenasycené22,94 g
–– mononenasycené17,01 g
–– polynenasycené5,93 g
––– omega 30,45 g
Vláknina29,28 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 633 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy307,38 g
– cukry249,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6-8 6-8 středně velkých jablek Jablko čerstvé 1050 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
6 lžic 6 lžic cukru Cukr bílý 150 g
6 lžic 6 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 66 g
1 1 mascarpone Mascarpone
1 1 tvaroh Tvaroh polotučný
rozinky máčené Rozinky
v rumu Rum
vanilkový cukr Cukr vanilkový
mletá skořice Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.