Nutriční hodnoty (Bulgur se zeleninou v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 077 kJ / 975 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,50 g |
| Tuky | 2,00 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 1,40 g |
| –– mononenasycené | 0,40 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 42 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 164,25 g |
| – cukry | 5,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g bulguru | Pšeničný bulgur | 200 g |
| 1/4 l 1/4 l bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| pór | Pórek čerstvý | |
| paprika čerstvá | Paprika červená čerstvá | |
| brokolice | Brokolice čerstvá | |
| žampiony | Žampion čerstvý | |
| hlíva | Hlíva ústřičná syrová | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kari koření | Kari |