Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené vepřové žebírko na kmíně a česneku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 392 kJ /
1 289 kcal
Bílkoviny9,73 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,48 g
Tuky126,50 g
– nasycené61,70 g
– nenasycené63,20 g
–– mononenasycené54,06 g
–– polynenasycené9,14 g
––– omega 30,15 g
Vláknina14,28 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,42 g
Sůl6,00 g
Sacharidy25,35 g
– cukry9,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vepřových kotlet i s kostí Vepřová kotleta s kostí
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
150 g 150 g libovější slaniny Špek 150 g
1 l 1 l vývaru z vepřových kostí Kost vepřová
6 stroužků 6 stroužků česneku (nejlépe českého) Česnek čerstvý 42 g
máslová jíška (máslo, hladká mouka) Jíška máslová
vepřové sádlo Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.