Nutriční hodnoty (Dušené vepřové žebírko na kmíně a česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 392 kJ / 1 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 126,50 g |
– nasycené | 61,70 g |
– nenasycené | 63,20 g |
–– mononenasycené | 54,06 g |
–– polynenasycené | 9,14 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 14,28 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 25,35 g |
– cukry | 9,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vepřových kotlet i s kostí | Vepřová kotleta s kostí | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
150 g 150 g libovější slaniny | Špek | 150 g |
1 l 1 l vývaru z vepřových kostí | Kost vepřová | |
6 stroužků 6 stroužků česneku (nejlépe českého) | Česnek čerstvý | 42 g |
máslová jíška (máslo, hladká mouka) | Jíška máslová | |
vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý |