Nutriční hodnoty (BARBI)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 264 kJ / 2 453 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,32 g |
Tuky | 41,85 g |
– nasycené | 17,20 g |
– nenasycené | 17,00 g |
–– mononenasycené | 13,73 g |
–– polynenasycené | 3,27 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 914 mg |
Sodík | 668 mg |
Sůl | 1,52 g |
Sacharidy | 461,72 g |
– cukry | 391,46 g |
––– laktóza | 41,46 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 bílků vyšlehat a pak přidávat | Vaječný bílek | 132 g |
15 dkg 15 dkg cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
4 4 žloutky postupně přidat a ručně vmíchat | Vaječný žloutek | 92 g |
21 dkg 21 dkg polohrubé mouky(15 dkg mouky+6 dkg ml ořechů) | ||
4 lžíc 4 lžíc horké vody | Voda | 72 ml |
3/4 l 3/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1,5 1,5 másla | Máslo kravské | 1.5 g |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
Do mléka dáme pudinky vanilkové cukry a cukr a uvaříme hustý pudink vyšleháme máslo a pak přidáme vychladlý pudink a vyšleháme nakonec dáme rum | Puding v prášku | |
20 dkg 20 dkg mletý cukr | Cukr bílý | 200 g |
10 dkg 10 dkg sušené plnotučné mléko | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 100 ml |
vodu (ale opatrnaě by byl tvárný skoro jak plastelina) | Voda |