Nutriční hodnoty (Vepřové kostky na celeru a smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 182 kJ / 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 125,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 47,37 g |
– nasycené | 20,44 g |
– nenasycené | 19,26 g |
–– mononenasycené | 17,01 g |
–– polynenasycené | 2,25 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 386 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 16,40 g |
– cukry | 14,30 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
sklenice sklenice strouhaného sterilovaného celeru (180 g) | Celer bulva sterilovaná | |
200 g 200 g husté zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
lžíce lžíce protlaku | Protlak rajčatový | |
lžíce lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
lžička lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | |
lžička lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |