Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kostky na celeru a smetaně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 182 kJ /
999 kcal
Bílkoviny125,98 g
– z toho živočišné bílkoviny125,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky47,37 g
– nasycené20,44 g
– nenasycené19,26 g
–– mononenasycené17,01 g
–– polynenasycené2,25 g
––– omega 30,32 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 462 mg
Sodík 386 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy16,40 g
– cukry14,30 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
sklenice sklenice strouhaného sterilovaného celeru (180 g) Celer bulva sterilovaná
200 g 200 g husté zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
lžíce lžíce protlaku Protlak rajčatový
lžíce lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná
lžička lžička sladké papriky Paprika červená sušená
lžička lžička sušeného tymiánu Tymián sušený
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru Cukr bílý 2.5 g
vývar nebo voda Vývar hovězí
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.