Nutriční hodnoty (Sladkokyselý vitaminový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 472 kJ / 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,35 g |
Tuky | 24,55 g |
– nasycené | 3,11 g |
– nenasycené | 19,20 g |
–– mononenasycené | 5,47 g |
–– polynenasycené | 13,74 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 12,44 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 367 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 21,36 g |
– cukry | 16,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
sterilovaný celer ve sladkokyselém nálevu 320 g (1 sklenice) | Celer bulva sterilovaná | |
1 1 kedluben | Kedluben čerstvý | 180 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 červená jablka | Jablko čerstvé | |
1 1 malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citron | Citrón čerstvý | |
hrst hrst ořechů | Vlašské ořechy |