Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené cibule)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 768 kJ /
422 kcal
Bílkoviny4,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,90 g
Tuky28,34 g
– nasycené2,15 g
– nenasycené24,76 g
–– mononenasycené17,47 g
–– polynenasycené7,29 g
––– omega 32,26 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy32,40 g
– cukry21,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 středních cibulí (červených, žlutých nebo bílých) Cibule čerstvá 350 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce (řepkového) oleje Olej řepkový 27.5 ml
3 lžic 3 lžic octa (kvasného lihového) Ocet lihový 45 ml
cukr a sůl Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.