Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný crumble)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie12 184 kJ /
2 912 kcal
Bílkoviny40,29 g
– z toho živočišné bílkoviny1,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,10 g
Tuky147,52 g
– nasycené91,62 g
– nenasycené51,38 g
–– mononenasycené45,17 g
–– polynenasycené6,21 g
––– omega 30,90 g
Vláknina49,90 g
Cholesterol 434 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy330,86 g
– cukry140,36 g
––– laktóza1,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g jablek Jablko čerstvé 900 g
skořice Skořice ceylonská
cukr (Fruktopur) Cukr bílý
150 g 150 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 150 g
100 g 100 g pohankové mouky Mouka pohanková 100 g
50 g 50 g cukru (Fruktopuru) Cukr bílý 50 g
170 g 170 g másla Máslo kravské 170 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.