Nutriční hodnoty (Jablečný crumble)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 12 184 kJ / 2 912 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,19 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,10 g |
Tuky | 147,52 g |
– nasycené | 91,62 g |
– nenasycené | 51,38 g |
–– mononenasycené | 45,17 g |
–– polynenasycené | 6,21 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 49,90 g |
Cholesterol | 434 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 330,86 g |
– cukry | 140,36 g |
––– laktóza | 1,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
cukr (Fruktopur) | Cukr bílý | |
150 g 150 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 150 g |
100 g 100 g pohankové mouky | Mouka pohanková | 100 g |
50 g 50 g cukru (Fruktopuru) | Cukr bílý | 50 g |
170 g 170 g másla | Máslo kravské | 170 g |