Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vařené vepřové koleno a šťouchané brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie980 kJ /
234 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky0,30 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,03 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy48,60 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřové koleno zadní Vepřové koleno bez kosti
6 6 až 8 brambor Brambor zimní 300 g
cibule Cibule čerstvá
sádlo Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
kuličky kuličky černého pepře Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.