Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opečené brambory s volským okem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 325 kJ /
317 kcal
Bílkoviny26,04 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky22,68 g
– nasycené5,46 g
– nenasycené10,50 g
–– mononenasycené8,40 g
–– polynenasycené2,10 g
––– omega 30,08 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy2,10 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vařené brambory Brambor zimní
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
tatarská omáčka Tatarská omáčka
chléb Chléb pšeničný kváskový
sterilovaná okurka Okurka polní zavařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.