Nutriční hodnoty (Bezlepkové brynzové halušky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 8 042 kJ / 1 922 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 185,45 g |
– nasycené | 92,56 g |
– nenasycené | 85,17 g |
–– mononenasycené | 72,43 g |
–– polynenasycené | 12,73 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 712 mg |
Sodík | 4,15 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 4,47 g |
– cukry | 2,92 g |
––– laktóza | 2,92 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g směsi na Jáhlové těsto Nominal | ||
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150-200 g 150-200 g brynzy | Brynza | 175 g |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |