Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkové brynzové halušky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie8 042 kJ /
1 922 kcal
Bílkoviny58,78 g
– z toho živočišné bílkoviny58,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky185,45 g
– nasycené92,56 g
– nenasycené85,17 g
–– mononenasycené72,43 g
–– polynenasycené12,73 g
––– omega 31,08 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 712 mg
Sodík 4,15 g
Sůl10,50 g
Sacharidy4,47 g
– cukry2,92 g
––– laktóza2,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g směsi na Jáhlové těsto Nominal
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150-200 g 150-200 g brynzy Brynza 175 g
150 g 150 g slaniny Špek 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.