Nutriční hodnoty (Makovník s tvarohem a hruškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 412 kJ / 5 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 82,33 g |
Tuky | 262,98 g |
– nasycené | 37,28 g |
– nenasycené | 201,18 g |
–– mononenasycené | 103,44 g |
–– polynenasycené | 97,74 g |
––– omega 3 | 8,60 g |
Vláknina | 56,55 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 250 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 609,33 g |
– cukry | 286,58 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
1 hrnek 1 hrnek třtinového cukru | Cukr třtinový | 250 g |
1/3 hrnku 1/3 hrnku oleje | Olej řepkový | 83.3333358168602 ml |
1 hrnek 1 hrnek mletého máku | Mák modrý mletý | 250 g |
100 g 100 g Hery | Margarín | 100 g |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
1,5 1,5 kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
Tuk na vymazání | Margarín | |
mouku na vysypání | Mouka pšeničná hladká | |
moučkový cukr na závěr na posypání | Cukr bílý |