Nutriční hodnoty (Bezlepkové pohankové jablečné řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 23 882 kJ / 5 708 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,80 g |
Tuky | 238,34 g |
– nasycené | 22,70 g |
– nenasycené | 195,66 g |
–– mononenasycené | 137,20 g |
–– polynenasycené | 58,46 g |
––– omega 3 | 16,82 g |
Vláknina | 59,20 g |
Cholesterol | 854 mg |
Sodík | 383 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 786,71 g |
– cukry | 422,45 g |
––– laktóza | 2,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
200 g 200 g oleje | Olej řepkový | 200 ml |
50 g 50 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
50 g 50 g škrobu | Bramborový škrob | 50 g |
400 g 400 g pohankové mouky | Mouka pohanková | 400 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
cca 8 8 jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
tvaroh | Tvaroh polotučný | |
skořice | Skořice ceylonská | |
rozinky | Rozinky | |
ořechy | Vlašské ořechy |