Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkové pohankové jablečné řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie23 882 kJ /
5 708 kcal
Bílkoviny74,42 g
– z toho živočišné bílkoviny29,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,80 g
Tuky238,34 g
– nasycené22,70 g
– nenasycené195,66 g
–– mononenasycené137,20 g
–– polynenasycené58,46 g
––– omega 316,82 g
Vláknina59,20 g
Cholesterol 854 mg
Sodík 383 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy786,71 g
– cukry422,45 g
––– laktóza2,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
200 g 200 g oleje Olej řepkový 200 ml
50 g 50 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
50 g 50 g škrobu Bramborový škrob 50 g
400 g 400 g pohankové mouky Mouka pohanková 400 g
prášek do pečiva Kypřící prášek
vanilkový cukr Cukr vanilkový
cca 8 8 jablek Jablko čerstvé 1200 g
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
tvaroh Tvaroh polotučný
skořice Skořice ceylonská
rozinky Rozinky
ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.