Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kadlíkova vločková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie365 kJ /
87 kcal
Bílkoviny3,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,78 g
Tuky0,57 g
– nasycené0,18 g
– nenasycené0,35 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,26 g
––– omega 30,00 g
Vláknina11,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 131 mg
Sůl0,27 g
Sacharidy12,96 g
– cukry4,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
- hrnek hrnek ovesných vloček (250 ml) Vločky ovesné
- lžička lžička másla Máslo kravské
- polévková lžíce lžíce kmínu Kmín
- petržel Petržel kořenová čerstvá
- růžička růžička květáku Květák čerstvý
- malá mrkev Mrkev čerstvá
- 1/4 - 1/4 menšího celeru Celer bulva čerstvá 135 g
- 3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
- 1/2 - 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
- velká brambora Brambor zimní
- houby Hřib čerstvý
- kousek kousek vepřové kosti Kost vepřová
- anglická slanina Anglická slanina
- zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.