Nutriční hodnoty (Kadlíkova vločková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 365 kJ / 87 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
Tuky | 0,57 g |
– nasycené | 0,18 g |
– nenasycené | 0,35 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,26 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 11,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 131 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 12,96 g |
– cukry | 4,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
- hrnek hrnek ovesných vloček (250 ml) | Vločky ovesné | |
- lžička lžička másla | Máslo kravské | |
- polévková lžíce lžíce kmínu | Kmín | |
- petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
- růžička růžička květáku | Květák čerstvý | |
- malá mrkev | Mrkev čerstvá | |
- 1/4 - 1/4 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
- 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
- 1/2 - 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
- velká brambora | Brambor zimní | |
- houby | Hřib čerstvý | |
- kousek kousek vepřové kosti | Kost vepřová | |
- anglická slanina | Anglická slanina | |
- zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |