Nutriční hodnoty (Smažená krkovička s třepanými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 089 kJ / 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,08 g |
Tuky | 8,14 g |
– nasycené | 1,86 g |
– nenasycené | 3,54 g |
–– mononenasycené | 2,82 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 11,83 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 131 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 82,12 g |
– cukry | 5,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 pěkné řízky z vepřové krkovičky - možno i s kostí | Vepřová krkovice | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
lžička lžička hořčice | Hořčice plnotučná | |
lžíce lžíce pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
olej nebo sádlo na smažení | Olej řepkový | |
0,5 kg 0,5 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
jarní cibulka nebo pórek | Cibulka jarní čerstvá | |
pažitka na posypání | Pažitka čerstvá |