Nutriční hodnoty (Teplý salát z černé čočky, pohankových krup a zeleniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 923 kJ / 1 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,19 g |
Tuky | 6,88 g |
– nasycené | 1,26 g |
– nenasycené | 5,39 g |
–– mononenasycené | 2,11 g |
–– polynenasycené | 3,29 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 49,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 201,15 g |
– cukry | 30,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g čočky beluga | Čočka černá neloupaná | 150 g |
130 g 130 g pohankových krup | Kroupy pohankové | 130 g |
1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
4 stonky 4 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
tymián | Tymián sušený | |
strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |