Nutriční hodnoty (Brokolicový nákyp s tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 614 kJ / 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 31,74 g |
– nasycené | 7,53 g |
– nenasycené | 14,95 g |
–– mononenasycené | 11,30 g |
–– polynenasycené | 3,65 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 448 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 17,80 g |
– cukry | 8,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 plechovka 1 plechovka kvalitního tuňáka | Tuňák filet | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
nastrouhaný sýr dle chuti | Sýr kravský tvrdý 30% |