Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-koprové noky (šišky) se slaninou a parmazánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie10 433 kJ /
2 494 kcal
Bílkoviny61,38 g
– z toho živočišné bílkoviny21,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,20 g
Tuky109,76 g
– nasycené51,15 g
– nenasycené50,29 g
–– mononenasycené42,35 g
–– polynenasycené7,94 g
––– omega 30,29 g
Vláknina23,50 g
Cholesterol 347 mg
Sodík 6,93 g
Sůl17,11 g
Sacharidy303,30 g
– cukry12,90 g
––– laktóza0,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g syrových brambor Brambor zimní 700 g
250 g 250 g hrubé mouky + podle potřeby Mouka pšeničná hrubá 250 g
2 lžíce 2 lžíce jemně nasekaného kopru Kopr nať čerstvý 30 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička Solamylu Bramborový škrob 5 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli Sůl mořská 12 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
30 g 30 g parmazánu Parmezán 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.