Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie404 kJ /
97 kcal
Bílkoviny2,97 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,97 g
Tuky0,55 g
– nasycené0,13 g
– nenasycené0,30 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,21 g
––– omega 30,02 g
Vláknina4,97 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,65 g
– cukry6,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové kýty Vepřová kýta
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1,5 lžíce 1,5 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
1 kostka 1 kostka masoxu (nemusí být) Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.