Nutriční hodnoty (Pošírovaná hruška s vanilkovou omáčkou a domácím karamelem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 16 721 kJ / 3 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
Tuky | 211,85 g |
– nasycené | 125,15 g |
– nenasycené | 75,95 g |
–– mononenasycené | 65,47 g |
–– polynenasycené | 10,49 g |
––– omega 3 | 1,29 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 145 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 448,82 g |
– cukry | 432,54 g |
––– laktóza | 7,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 tvrdé hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
200 g 200 g cukr krystal | Cukr bílý | 200 g |
0,3 l 0,3 l voda | Voda | 300.00001192092896 ml |
0,3 l 0,3 l bílé víno | Víno bílé suché | 300.00001192092896 ml |
3 kousky 3 kousky skořice | Skořice ceylonská | |
10 10 hřebíčků | Hřebíček | |
voda a víno podle velikosti hrušek a kastrolku aby byly potopené. | Hruška čerstvá | |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
250 ml 250 ml smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | 250 ml |
50 50 g. cukru | Cukr bílý | |
1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
200 g 200 g cukr krystal | Cukr bílý | 200 g |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
podle potřeby smetanu | Smetana kravská sladká 12% | |
pečící papír | ||