Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pošírovaná hruška s vanilkovou omáčkou a domácím karamelem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie16 721 kJ /
3 997 kcal
Bílkoviny22,49 g
– z toho živočišné bílkoviny20,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,68 g
Tuky211,85 g
– nasycené125,15 g
– nenasycené75,95 g
–– mononenasycené65,47 g
–– polynenasycené10,49 g
––– omega 31,29 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 1,41 g
Sodík 145 mg
Sůl0,39 g
Sacharidy448,82 g
– cukry432,54 g
––– laktóza7,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 tvrdé hrušky Hruška čerstvá 260 g
200 g 200 g cukr krystal Cukr bílý 200 g
0,3 l 0,3 l voda Voda 300.00001192092896 ml
0,3 l 0,3 l bílé víno Víno bílé suché 300.00001192092896 ml
3 kousky 3 kousky skořice Skořice ceylonská
10 10 hřebíčků Hřebíček
voda a víno podle velikosti hrušek a kastrolku aby byly potopené. Hruška čerstvá
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
250 ml 250 ml smetany 33% Smetana kravská sladká 35% 250 ml
50 50 g. cukru Cukr bílý
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
200 g 200 g cukr krystal Cukr bílý 200 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
podle potřeby smetanu Smetana kravská sladká 12%
pečící papír

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.