Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska na Lenčin způsob s jednoduchým bramborovým salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 200 kJ /
3 155 kcal
Bílkoviny25,52 g
– z toho živočišné bílkoviny17,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,56 g
Tuky314,05 g
– nasycené26,81 g
– nenasycené267,70 g
–– mononenasycené174,09 g
–– polynenasycené93,62 g
––– omega 321,17 g
Vláknina15,85 g
Cholesterol 596 mg
Sodík 708 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy51,04 g
– cukry18,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce zmrazené tresky Treska filet
1 sáček 1 sáček koření na ryby Grilovací koření
1 hrnek 1 hrnek oleje Olej řepkový 250 ml
šťáva z jednoho citronu Citrón čerstvý
trochu trochu strouhanky Strouhanka pšeničná
2 2 rozšlehaná vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 malá červená cibule - nakrájená na malé kousky Cibule červená čerstvá 69 g
trochu trochu mouky Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3-4 3-4 větší brambory - oloupané a uvařené téměř do měkka Brambor zimní 175 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 celerové natě - omyté a nakrájené na menší kousky Petržel nať čerstvá
2 lžíce 2 lžíce majolky Majonéza 30 g
1 1 menší cibule - nakrájená na menší kostičky Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce tatarské omáčky Tatarská omáčka 30 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1/2 1/2 žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 75 g
1 1 malé rajče stačí třešňové - nakrájené na drobno Rajče červené čerstvé 60 g
2 lístky 2 lístky máty Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.