Nutriční hodnoty (Žampionovo-kukuřičný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 261 kJ / 1 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,48 g |
Tuky | 39,62 g |
– nasycené | 4,90 g |
– nenasycené | 31,99 g |
–– mononenasycené | 18,44 g |
–– polynenasycené | 13,55 g |
––– omega 3 | 2,15 g |
Vláknina | 38,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 280,30 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g žampiony (nebo jiné houby - hlíva, václavky a pod.) | Žampion čerstvý | 500 g |
350 g 350 g mražená kukuřice | Kukuřice mražená | 350 g |
2 PL 2 PL olej | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |