Nutriční hodnoty (Bulgur s vepřovým masem a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 231 kJ / 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,71 g |
Tuky | 15,52 g |
– nasycené | 3,28 g |
– nenasycené | 11,61 g |
–– mononenasycené | 7,44 g |
–– polynenasycené | 4,16 g |
––– omega 3 | 1,07 g |
Vláknina | 16,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,39 g |
– cukry | 15,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
pšeničný bulgur | Pšeničný bulgur | |
vepřové maso (kýta, kotleta) | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 1 rovná lžička kari koření | Kari | |
1 1 plná lžička Tacos koření | Grilovací koření | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
500 ml 500 ml vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 500 ml |
zelenina - květák, zelené fazolky | Fazolky čerstvé | |
kořenová zelenina (nebo mražená zelenina) | Mrkev čerstvá | |
1/4 1/4 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 37.5 g |
8 8 cherry rajčat | Rajčata cherry | 240 g |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý |