Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulgur s vepřovým masem a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 231 kJ /
294 kcal
Bílkoviny8,04 g
– z toho živočišné bílkoviny3,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,71 g
Tuky15,52 g
– nasycené3,28 g
– nenasycené11,61 g
–– mononenasycené7,44 g
–– polynenasycené4,16 g
––– omega 31,07 g
Vláknina16,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy24,39 g
– cukry15,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
pšeničný bulgur Pšeničný bulgur
vepřové maso (kýta, kotleta) Vepřová kýta
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 1 rovná lžička kari koření Kari
1 1 plná lžička Tacos koření Grilovací koření
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
500 ml 500 ml vývaru nebo vody Vývar hovězí 500 ml
zelenina - květák, zelené fazolky Fazolky čerstvé
kořenová zelenina (nebo mražená zelenina) Mrkev čerstvá
1/4 1/4 červené papriky Paprika červená čerstvá 37.5 g
8 8 cherry rajčat Rajčata cherry 240 g
kousek kousek pórku Pórek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.