Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tapiokový pudink s oříškovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 964 kJ /
469 kcal
Bílkoviny5,72 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,72 g
Tuky12,31 g
– nasycené4,30 g
– nenasycené6,51 g
–– mononenasycené4,44 g
–– polynenasycené2,07 g
––– omega 30,02 g
Vláknina9,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy79,52 g
– cukry39,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 g 40 g tapiokových perliček Tapiokové perly 40 g
350 ml 350 ml mandlového mléka (nebo jiného rostlinného, zde je např. recept na domácí kokosové) Nápoj mandlový 350 ml
1/2 1/2 vanilkového lusku (nemusí být) Vanilkové lusky
agávový sirup nebo jiné sladidlo dle chuti Sirup agávový
1 1 banán Banán čerstvý 90 g
hrst hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
30 g 30 g hořké čokolády (nebo jiné oblíbené) Čokoláda hořká 40% 30 g
1 lžička 1 lžička kakaa Kakao prášek 3 g
cca 2 lžíce 2 lžíce mandlového mléka (nebo jiného rostlinného mléka) Nápoj mandlový
agávový sirup nebo jiné sladidlo dle chuti Sirup agávový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.