Nutriční hodnoty (Tapiokový pudink s oříškovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 964 kJ / 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,72 g |
Tuky | 12,31 g |
– nasycené | 4,30 g |
– nenasycené | 6,51 g |
–– mononenasycené | 4,44 g |
–– polynenasycené | 2,07 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 9,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 79,52 g |
– cukry | 39,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 g 40 g tapiokových perliček | Tapiokové perly | 40 g |
350 ml 350 ml mandlového mléka (nebo jiného rostlinného, zde je např. recept na domácí kokosové) | Nápoj mandlový | 350 ml |
1/2 1/2 vanilkového lusku (nemusí být) | Vanilkové lusky | |
agávový sirup nebo jiné sladidlo dle chuti | Sirup agávový | |
1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
30 g 30 g hořké čokolády (nebo jiné oblíbené) | Čokoláda hořká 40% | 30 g |
1 lžička 1 lžička kakaa | Kakao prášek | 3 g |
cca 2 lžíce 2 lžíce mandlového mléka (nebo jiného rostlinného mléka) | Nápoj mandlový | |
agávový sirup nebo jiné sladidlo dle chuti | Sirup agávový |