Nutriční hodnoty (Kuřecí minutka s pečenými batáty a česnekovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 968 kJ / 709 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,41 g |
Tuky | 31,38 g |
– nasycené | 18,92 g |
– nenasycené | 10,41 g |
–– mononenasycené | 8,88 g |
–– polynenasycené | 1,53 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 3,17 g |
Cholesterol | 283 mg |
Sodík | 387 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 16,35 g |
– cukry | 10,22 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 středně velká batáta | Batáty neloupané | |
1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
1 lžička 1 lžička červené curry pasty | Curry pasta | 5 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
tymián | Tymián sušený | |
1 kelímek 1 kelímek kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
špetka špetka pepře | Pepř černý |