Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v kedlubnách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 963 kJ /
947 kcal
Bílkoviny16,34 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,34 g
Tuky63,64 g
– nasycené8,67 g
– nenasycené54,58 g
–– mononenasycené46,93 g
–– polynenasycené7,65 g
––– omega 30,09 g
Vláknina23,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 619 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy65,53 g
– cukry27,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí řízky Kuře prso
3 3 kedlubny Kedluben čerstvý 540 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
6 lžic 6 lžic olivového oleje Olej olivový 66 ml
1 kelímek 1 kelímek sýra Almette (bylinkový) Sýr kravský tvrdý 30%
500 ml 500 ml zeleninového vývaru (nebo voda a bujon) Vývar zeleninový 500 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý
petrželka (na ozdobu) Petržel nať čerstvá
bazalka (na ozdobu) Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.