Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v kedlubnách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 963 kJ / 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,34 g |
Tuky | 63,64 g |
– nasycené | 8,67 g |
– nenasycené | 54,58 g |
–– mononenasycené | 46,93 g |
–– polynenasycené | 7,65 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 23,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 619 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 65,53 g |
– cukry | 27,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí řízky | Kuře prso | |
3 3 kedlubny | Kedluben čerstvý | 540 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
6 lžic 6 lžic olivového oleje | Olej olivový | 66 ml |
1 kelímek 1 kelímek sýra Almette (bylinkový) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
500 ml 500 ml zeleninového vývaru (nebo voda a bujon) | Vývar zeleninový | 500 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
petrželka (na ozdobu) | Petržel nať čerstvá | |
bazalka (na ozdobu) | Bazalka čerstvá |