Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Staré těsto – old dough – pâte fermentée)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie266 kJ /
64 kcal
Bílkoviny9,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,45 g
Tuky0,63 g
– nasycené0,32 g
– nenasycené0,32 g
–– mononenasycené0,19 g
–– polynenasycené0,13 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,04 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,52 g
– cukry1,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
použijeme přibližně 30% mouky z receptu (např. z 500 g je to 150 g) Mouka pšeničná hladká
asi 65 asi 65 % (vzhledem k použité mouce) vody (tj. přibližně 98 g vody, záleží také na druhu použité mouky) Voda
1-2 1-2 % (vzhledem k použité mouce) čerstvého droždí (tj.1,5-3 g) Droždí pekařské lisované 63 g
2 2 % (vzhledem k použité mouce) soli (tj.1,5-3 g) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.