Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkový salát s mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 500 kJ /
836 kcal
Bílkoviny19,12 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,12 g
Tuky68,76 g
– nasycené7,41 g
– nenasycené60,74 g
–– mononenasycené38,17 g
–– polynenasycené22,56 g
––– omega 30,02 g
Vláknina12,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,84 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky pepře Pepř černý
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
1 1 pórek Pórek čerstvý
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
100 g 100 g loupaných mandlí Mandle loupané 100 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 hrst 1 hrst hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.