Nutriční hodnoty (Pórkový salát s mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 500 kJ / 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,12 g |
Tuky | 68,76 g |
– nasycené | 7,41 g |
– nenasycené | 60,74 g |
–– mononenasycené | 38,17 g |
–– polynenasycené | 22,56 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 12,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,84 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
3 kuličky 3 kuličky pepře | Pepř černý | |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
100 g 100 g loupaných mandlí | Mandle loupané | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 hrst 1 hrst hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá |