Nutriční hodnoty (Florentinské těstoviny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 306 kJ / 1 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,62 g |
Tuky | 48,42 g |
– nasycené | 28,26 g |
– nenasycené | 16,42 g |
–– mononenasycené | 13,99 g |
–– polynenasycené | 2,44 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 26,26 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 127 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 210,70 g |
– cukry | 12,08 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g špaget (já jsem tentokrát použila vřetena ) | Špagety pšeničné | 300 g |
300 g 300 g čerstvého listového špenátu nebo mraženého, ale musí být listový, ne protlak! ) | Špenát čerstvý | 300 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
uzený sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% |