Nutriční hodnoty (Sýrový bulgur)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 209 kJ / 1 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,68 g |
Tuky | 5,11 g |
– nasycené | 1,93 g |
– nenasycené | 2,88 g |
–– mononenasycené | 0,78 g |
–– polynenasycené | 2,10 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 36,97 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 397 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 243,76 g |
– cukry | 6,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g bulguru | Pšeničný bulgur | 300 g |
900 ml 900 ml vody | Voda | 900 ml |
1 kostka 1 kostka bujonu | Bujón hovězí | 10 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 obdélník taveného sýru apettita | Sýr tavený | |
zelenina ( cherry rajče, paprika, kukuřice...) | Mrkev čerstvá | |
1 1 kávová lžička soli | Sůl mořská |