Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový koláč z "tatarkového" těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 741 kJ /
1 611 kcal
Bílkoviny50,40 g
– z toho živočišné bílkoviny3,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,00 g
Tuky5,90 g
– nasycené1,90 g
– nenasycené2,54 g
–– mononenasycené0,86 g
–– polynenasycené1,68 g
––– omega 30,03 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy330,10 g
– cukry15,30 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 ml 100 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
4 4 vrchovaté lžíce tatarské omáčky nebo majonézy, ale s tatarkou je těsto vychucenější Tatarská omáčka
4 4 brambory uvařené ve slupce, vychladlé a oloupané Brambor zimní 200 g
lžička lžička soli Sůl mořská
400 ml 400 ml polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
olej na vymazání formy Olej řepkový
směs nahrubo nastrouhaných tvrdých sýrů na posypání, cca 150 g celkem ( měla jsem nivu, goudu a uzený eidam ) Eidam 30% t. v s. uzený
větvička větvička čerstvého tymiánu nebo trochu sušeného Tymián čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.