Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svátková vepřová se zelím a cmundou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 853 kJ /
3 072 kcal
Bílkoviny254,46 g
– z toho živočišné bílkoviny216,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,10 g
Tuky122,26 g
– nasycené31,01 g
– nenasycené57,87 g
–– mononenasycené44,50 g
–– polynenasycené13,37 g
––– omega 30,86 g
Vláknina52,90 g
Cholesterol 998 mg
Sodík 8,81 g
Sůl21,42 g
Sacharidy213,90 g
– cukry50,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové krkovičky Vepřová krkovice 1000 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 kg 1 kg kysaného zelí Zelí bílé kvašené 1000 g
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku - podle chuti Česnek čerstvý 35 g
majoránka Majoránka sušená
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř (dávám i malinko provensálského koření, ale jen opatrně) Pepř černý
4 4 polévkové lžíce sádla Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.