Nutriční hodnoty (Svátková vepřová se zelím a cmundou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 853 kJ / 3 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 216,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,10 g |
Tuky | 122,26 g |
– nasycené | 31,01 g |
– nenasycené | 57,87 g |
–– mononenasycené | 44,50 g |
–– polynenasycené | 13,37 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 52,90 g |
Cholesterol | 998 mg |
Sodík | 8,81 g |
Sůl | 21,42 g |
Sacharidy | 213,90 g |
– cukry | 50,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 kg 1 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 1000 g |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku - podle chuti | Česnek čerstvý | 35 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř (dávám i malinko provensálského koření, ale jen opatrně) | Pepř černý | |
4 4 polévkové lžíce sádla | Sádlo vepřové |