Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Quinoový salát s tofu a pekanovými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 724 kJ /
412 kcal
Bílkoviny14,51 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,51 g
Tuky22,17 g
– nasycené3,33 g
– nenasycené17,31 g
–– mononenasycené10,90 g
–– polynenasycené6,40 g
––– omega 30,26 g
Vláknina11,64 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy33,13 g
– cukry7,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 g 30 g quinoy Quinoa 30 g
30 g 30 g čerstvého hrášku (nebo mraženého) Hrášek zelený 30 g
120 g 120 g salátové okurky Okurka salátová čerstvá 120 g
30 g 30 g avokáda Avokádo čerstvé 30 g
20 g 20 g pečené papriky Paprika bílá čerstvá 20 g
40 g 40 g uzeného tofu Tofu uzené 40 g
10 g 10 g pekanových ořechů Pekan 10 g
3 listy 3 listy máty Máta peprná list čerstvá
4 listy 4 listy bazalky Bazalka čerstvá
3 lžičky 3 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 lžička 1 lžička olivového oleje Olej olivový 5 ml
1 lžička 1 lžička melasy (nebo medu) Melasa 5 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.